Gött!


Sitter på våran kuvös och äter chips precis gjort min engelska läxa. Imorgon är det fredag jippiekajej :D.
Hoppas jag kan vara med Sofia i helgen, ska ta och prata med henne snart!
Kommer antagligen inte bli så mycket bloggning pågrund av att min dator krångalr massor och ska ängna lite tid åt mig själv, familjen och mormor♥
Puss


Ellen och Sofia!

Oseriösa gånger 500 miljoner. Jag gud vad vi hade roligt framför spegeln!

Onsdag

Peace for real! Y

Hej bloggen! Förlåt att jag inte bloggade igår men orkade inte. Idag är det onsdag riktig skön dag. Läxorna idag är mest att renskriva på datorn och att göra en sammanfattning! Nu ska jag ta att äta lite mat.

Torrekulla!

Precis vart på Torrekulla och spelat golf vi fick bara spela med en klubba på hela hålet inklusive puttern då. Nu äter jag god fruktsallad och kollar på total black out! Imorgon börjar skolan igen ska blir roligt att träffa kompisar sen blir det ju tråkigt med alla läxor men sen så är det ju snart sommarlov. Skönt!:D
Gruppen på golfen jag har en rosa keps och står i mitten under en som har grå tröja. sen han med röd vir svart jacka översta raden är min tränare!

Ellen i massor!

Hej är hos Sofia nu och vi har vart och köpt en glass och tagit massor av kort. Snart ska vi väl antagligen gå ut med Jack också. Här kommer lite bilder som jag tagit.


ehm , okejdå ;)


Charmigt!





Det var allt eller det finns mer men dom är väääääldigt oseriösa!:P

Golf!

Hejsan! Jag har inte bloggat så mycket idag men det berodde på att jag spelade golf! Gick väll helt okej fick några riktigt bra slag! Nu spelar jag sims , ovanligt höh?;)
Imorgon så ska jag antagligen vara med Sofia.A och på kvällen blir det golf igen haha, gud lördag golf söndag golf måndag golf tisdag ridning. Har fullt upp nu! Så där har ni varför jag inte bloggar så mycket heller. Min datorskärm krånglar också. Nu ska jag fortsätta spela!


Påskägg

Ägget jag fick av mamma och pappa <3
Ätit lite var mer förut!
Det stoooooooora ägget som vi fick av *******! Det stod så i brevet och pappa fick det som packet man kan ju verkligen undra vem det var tror jag har en aning eller vi vet ;)!

Sims

Spelar lite sims nu , attans nu är jag beronde igen! Det är så roligt att spela så om ni inte testat det så borde ni men man kan bli beroende. Jag skulle bara uppdatera så ni får något nytt att läsa så hörs vi mer ikväll! Imorgon ska jag spela golf :).


Happy Easter

Glad påsk på er alla sötnosar där ute!
Fått något påskägg jag har fått ett jätte gulligt av mamma och pappa. Bilder kommer sen för nu ska jag åka till stallet och hjälpa Jennipher med mockning o.s.v :D

Bilder!

Lilla jag
Min lilla tv :)

Resultatet!

Inte världens mest bästa bild. Jag är såklartinte klar nu utan var klar ungefär vid 1 halv 2. Sen åkte vi till frölunda och fixade lite som behövdes och sedan åkte vi till landala för att fira Max som fyller 20 år. Så nu tar jag det lungt! Är ap trött nu! Kollar på parlamentet. Kommer lite bilder efter detta inlägget med!

Room Makeover!

Måste verkligen städa mitt rum det luktar häst och det ligger kläder över hela mitt golv. Nu har jag inte några ursäkter att jag inte kan att jag är sjuk att jag ska iväg. Så det är väl bara att börja så får jag se om jag hinner bli klar innan jag ska iväg. Jag lovar detta kommer ta tid för jag ska verkligen STORSTÄDA mitt rum.
Vi hörs när jag är klar

Ihh :)

Shit , Har fått en liten mini tv den är super duper gullig!
Det är en handic. Nu ska jag kolla när pappa fixar den! Bilder kommer snart jag lovar :)
Pussen!

Ridningen igår

Hejsan Solstrålar! Ridningen igår gick jätte bra vi var bara 4 i gruppen och jag hade Bisquit , hon var jätte duktig och tog hand om henne extra länge igår. Längtar massor till nästa tisdag nu. Just nu är mormor här igen jag har fått ett påskägg av henne , gulle!♥
Jag kommer nog inte blogga så mycket vill liksom njuta av mitt lov.
Puss

In the sun!

Är jätte skönt på våran altan nu. Precis ätit lite frukost och nu sitter jag vid datorn. Idag ska jag bara slappa vilket verkligen behövs. Senare ikväll blir det ridning. Önskade Bisquit förra gången så får se om det blir henne idag. Hoppas att vi rider ute med. Skulle verkligen vilja det eftersom det inte varit sol på jätte länge. Nu ska jag ta och spela lite på datorn sen sims :)!

Golfen gick bra

Är hemma från golfen nu, eller har kollat på total blackout kom hem ungefär halv 8. Golfen gick bra vi spelade ungefär som vanligt på banan.
Puss!

Sunglasses

Hej igen.
Nu har jag gjort det jag sa att jag skulle göra. Duscha gjorde jag efteråt så nu är jag ren och fräsch. Ska ta något och äta sen! Lyssnar på gó sommar musik.
Bye!

Gött väder!

Älskar verkligen vädret nu. Ska snart gå ut med hundarna sen så ska jag städa mitt rum vill igentligen inte men det behövs verkligen. Mormor är här också :)! Ikväll blir det golf i detta härliga väder. Pussen!

Morfar och Mormor!


Nu har vi bestämt att jag ska till Mormor och Morfar och äta middag så vi hörs nog inte för en i kväll :).
Ha en bra dag i solen !


Jag vet..

... att jag ska att jag skulle blogga igår. Men det gjorde jag ju inte jag trodde jag inte skulle vara med så mycket på Mammas tjejkväll men det var jag faktiskt. Iallafall så hade jag jätte roligt med Sofia igår vi sålde majblommor och fick in väldigt mycket ska nog göra något med henne imorgon med innan min golf och så. Har faktiskt inte några andra planer för denna veckan jag tar dagen som den kommer och på tisdag kväll kommer ju Pappa hem :D. Inte det mest intressanta inlägget men ville bara uppdatera lite :)

Hoppa studsmatta!

Tror jag och Sofia ska hoppa studsmatta nu! Puss vi hörs ikväll då det blir mycket bloggning.

Hemma hos Sofia :)

Hej bloggen sitter hemma hos sofia. Hon har en jätte söt liten rosa dator. Golfen var jätte kul. Nu ska jag vara lite social med Sofia :). Pussen!

Göra iordning mig

Ska nog ta och göra iordning mig snart ska spela golf om en timma . eller vi åker då sen ska jag åka till Sofia tor jag attt det blir. Ni får ha en bra dag! Puss
Saknar min pappa ! :(

Dag 13 - Bilder på någon / flera personer som gör stor inverkan på dig

Dom betyder såpass mycket och hjälper mig i vårt och torrt och jag kan lita på dem till 500%. Älskar er ♥

Påskägg

Idag fick jag ett påskägg av min franskalärare , värsta snällt ju!
Vi fick sluta tidigare också och nu är det påsklov :D! Imorgon ska jag kanske vara med Sofia. Puss

Hon är bara för rolig


Pink Tongue

söt tunga, jao!

Hej hade ju elevensval det gick faktiskt bättre en vad jag trott. Dansen var jätte kul. Fotbollen var jag inte så mycket med på utan var mest och kollade på. Spelade lite ibland , var typ avbytare tror jag det heter. Imorgon är det fredag. Mamma ska ha tapaskväll på lördag men jag ska stanna hemma :).
Puss

dag 12 - Den här veckan

Ja ni vet väl vaf som händer denna veckan men kan lägga upp den igen!

Busringning.

Var någon som busringde mig precis, orka liksom! La bara på. Undra vem det var?
Den/Ni som busringde hade säkert jätte kul precis som på bilden!

Egoooo pixx

Haha , fotta mig i mängder när jag gick hem ;)

Onsdag


Hej!
Idag är det onsdag , :). Jag skulle spela fotboll imorgon med.. 
Slutar iallafall 12 så det är skönt. Nu ska jag fixa en design till Sofia! 
Puss

Dagens Klädsel




wesing

Hej :). Håller på och sjunger på we sing. Har inte alls mycket läxor denna veckan= skööönt! Nästa vecka är det även påsklov wihoo! :)
Får hoppas på bra uppdatering då ;)
Ska fortsätta sjunga nu!

Svenska

Har svenska och slutar typ nu , idag så blir det ridning. Det kommer bli roligt men usch fy blääää för att det regnar annars hade vi kanske ridit ute ;)

Golf

haha , jag på banan typ ju ;)

Golfen idag gick brqa , vi hade ingen speciell övning som vi brukar. Spela 5 hål efter behövde lite extra träning. Imorgon är det då ridning. Hoppning med dollar , förra gången  hade jag ju ansgar för Dollar var upptagen men min riddlärare sa att jag skulle få Dollar imon. Så vi får hoppas på att det blir han! Nu ska jag inte till familjen och kolla på filip och fredrik som börjar snart, vi hörs imorgon ♥

The smile on your face Lets me know That you need me






Schema

Har inte så mycket planerat denna veckan , får nog se hur det blir sen ;)!

Imorgon är det måndag.... igen

Hej på er!
Det var faktiskt riktigt trevligt hos roger! Var inte där så länge men en liten stund iallafall. Imorgon är det skola igen. Ska spela golf också. Första gången jag spelar på banan. Sen på tisdagen ska jag rida tror jag ska lägga upp ett schema på veckan. Har lixom inget annat att göra :p!
Hade ingen passande bild ;)

Light!


Varmchocklad

Dricker det här hos Elena på helgerna och det är farligt gott! Mums , hon gör de verkligen otroligt goda! :)

Dagens Klädsel

Jeans : Bikbok  Linne: Gina Kofta: Lindex Skor: Skopunkten

Godmorgon!

Hej Hej. Ska faktiskt äta frukost nu och idag så blir det att åka till Roger att fira han lite. Har inget annat bestämt. Lägger upp outfit sen. Puss

Dag 11 - Något som gör dig irriterad/uppröd.

Något som gör  mig uppröd är nog först mobbning och misshandel, tänk han/hon som blir detta hur kul är det igentligen. Folk som gör sånt tänker inte att om de hade varit i situationen hade dom mått bra då!? Nej , Ingen tycker detta är kul. Sen så blir jag irriterad av elektriska saker som ni säkert redan vet. Jag kan skrika så högt jag kan och bli ledsen när de inte fungerar som jag vill

Bilder

En liten sammanfattning av dagen i bilder! ;)
Vi ska grilla idag :). Mums! Imorgon ska jag på kalas hos min Morbror! Vi hörs :D

Shopping

Detta har jag köpt idag. Behövdes ju lite nytt i gaderoben köpte två par byxor till men fick inget bra kort på dem. Bilder från idag kommer senare lite hamn bilder och så.

Dag 10 - Min tro

Ja , Min tro då tror jag att ni menar typ gud eller sånt eller? Asså jag tror på någonting men jag vet faktisk tinte vad det måste ju ha varit första personer att vissa kommer från en människa men om det var Eva och Adam vet jag ju inte! Men somsagt nånting!

Converse!

Bara så ni vet älskar jag converse! Har en converse väska också. Men som ni säkert ser på första bilden är dom ganska utslitna. Men gillar den lila färgen skarpt !
Förövrigt sitter jag och mumsar på godis och kollar på någon film :).
Imorgon så ska jag spela golf!

Fint väder!



Det är riktig fint väder ute! Så sitter jag inne och bloggar istället. Fy skäms :D!

Fotografer!


Såhär såg det ut utanför mitt fönster det var en fotograf dom gjorde typ reklam för svenska taxi! Kul var det iallafall ;)

Pannkakor med Sylt

Åt sånna här idag dom var riktigt goda, ska ta och dammsuga nu innan top model börjar ;)

Dag 9 - Min klädsel

Blev inte så bra på bild idag! 
Ha en bra dag ♥

Nu pluggning

Ska plugga SO och Franska är endast  glosor så inte den direkt svåraste läxan, Skaffat en ny design nu. Är inte så där jätte nöjd men den får duga tills så länge! ♥
Ska nog kolla på du är vad du äter sen också!
BYEE! :)



Katarina von bredow och Mats berggren

Hello Sunshines !
Idag vara då Mats Berggren i skolan och han var väll helt okej. Men hur coolt skulle det inte vara om Katarina Von Bredow kom till skolan. Älskar verkligen hennes böcker , hon skriver så bra! Annars har det väl inte hänt något speciellt.
Fin soluppgång!

Dag-8 min dag i detalj

Då ska jag berätta min da. Först gick jag till matilda. Vi hade följe. Sedan hade jag matte och det gick bra.. Sen blev det dags för engelska , vi repetera klockan. Svenska hade vi därefter och då hade vi läxförhör om astrid lindgren. Fick bra. Sist hade vi syslöjd och vi gjorde handdukar i frotte. Tror det hette så iallafall. Sen gick jag hem och kolla på top model. Sen går jag inte gjort så mycket:-)

Sjätte April Tvåtusenelva

Rain! (Fast det är  igentligen inte regn utan sprutat på rutan)!

Hej Bloggen! Är faktiskt riktigt trött nu vet inte varför? 'hihi' 
Ska äta köttfärrsås och spagetthi. Imorgon är det torsdag och en lång dag i skolan.. 
Sen den älskade dagen fredag! Juste Mats Berggren kommer till skolan också. Alltså han är een bokskrivare!
Pussar, 

DAG 7 - Dagens vill ha

Ville få ;)!

Dag 6 - Ett foto på dig och 15 fakta om dig själv

  1. Jag kan bli jätte sur när inte elektriska saker fungerar.
  2. Är oftast glad
  3. Har åsikter
  4. Kan bli galen
  5. Jag kan vara väldigt blyg
  6. Min gaderob är tom
  7. Har en xperia
  8. Älskar godis!
  9. Kan vara envis.
  10. Tycker faktiskt att skolan kan vara kul
  11. Är lycklig
  12. Att jag har världens bästa vänner !♥
  13. Jag älskar golf och hästar!
  14. Kan vara väldigt knasig.
  15. Min familj betyder väldigt mycket för mig!

Dag 5 - Mina syskon

Mina syskon!
Jennipher:
Jennipher är verkligen är jätte bra syster vi har samma intresse (hästar). Hon bryr sig om mig och även om vi bråkar lite då och då så älskar jag henne verkligen massor! Hjärtat , Jag älskar dig <3


Jossan:
Jossan är den som alltid bryr sig om alla och allt. Hon är verkligen humoristisk. Hon har gjort mig på bra humör massa gånger. Massor av Pussar!

Markarbete

Hej. Slutade tidigare idag , riktigt skönt! Héro var sjuk så vi fick skippa matten! :thumbup:
Idag blir det då ridning , markarbete med dollar tror jag at det blir! Är  taggad och vill verkligen att han lyssna på mina skänklar och så. 
Hörs sen tror jag ! Juste ska skriva dagarna

sängen

Hej sötnosar. Jag ligger i sängen ska snart gå upp och göra iordning mig , jag tror vi hörs sen annars ikväll:-)

Josefin

Red denna häst när jag provade på. Hon var mycker snäll att tränsa o.s.v. Var lite sur att sadla och var kittlig. Men väl uppe så var hon helt underbar. Hon lyssnade bra med skänklar. Vi red slalom och skänkelvikningar riktigt kul faktiskt. Tror jag ska provrida en gång till eller jag vill. Frå se hur det blir. Men jag ska iallafall byta. 
Sorry för min uppdatering men jag typ sprang hem och sedan slängde jag i mig matne och åkte och nu har jag fixat på mitt rum och gjort läxor. 
Ska kolla på ett program nu men vi hörs imorgon! Ska göra 3 dGr då sönda,måndag och tisdag. Har somsagt ridning då.

skolan

Hejsan sötisar. Sitter i köket och bloggar från mobilen. Lärt mig hur man gör nu:-D. Idag ska jag provrida. Är jätte nervös men jag säger hur det gick sedan. Pussar

OLYMPUS!


bloggar från min mobil nu:-). Vi hörs senare ska skriva dag 5 tror jag det är:-)

Hörs solstrålar:-)

Coolt!

Tycker det coolt , faktiskt!

Home!

Är hemma från farmor nu. Verkligen tagit det lungt denna helgen. Har inget planer just nu men ska ringa Sofia och kolla om hon kan. Pussar
Kissekatt

Sugar!


Trötter



Godmorgon!

Känner mig trött idag även om jag har sovit sten skönt. Ska ta och fixa iordning mig snart sen blir det nog att jag sitter lite till vid datorn. Idag är det söndag och imorgon måndag. Igen asså allt bara rusar i väg känns som man inte hinner pusta ut och njuta innan helgen är slut. Haha. Ska spela lite spel nu.
Bye my friends

Dag 4 - Mina föräldrar

Nu ska jag då berätta om mina fina och fantastiska föräldrar! Berättar varförsig.

Weronica Mamma:
Min mamma är en av dom finaste i hela världen, jag älskar henne otroligt mycket. När vi har vår rolig prat och skratt. Jag tycker att mamma ska få massa kärlek. Hon bryr sig om alla sina tre barn och hon är min  förebild. Vi har så roligt tillsammans och jag vet inte hur jag skulle stå på mina ben om jag inte hade haft min mamma! Min mamma är bäst! Kärlek , Skratt o gråt brukar man väl säga. Skulle kunna skriva en hel bibel om allt du gör för mig men jag fattar det med tre ord: JAG ÄLSKAR DIG!♥


Tony Pappa:
Min pappa är så underbar. Han är rolig men är även bestämd nej nej det är absolut inte något dåligt allt som handlar om dej är positiv. Golf är vårt gemensamma intresse , tack vare dig har det blivit en av mina bästa intressen. Du lyssnar om jag har något att säga. Du tar tag i saker om jag mår dåligt. Jag går inte och håller saker inom mig för jag vet att jag har dig att prata med. Pappa jag älskar ddig så obeskrivligt mycket! Du är bäst♥. Shit , Du är en av dom bästa som finns! Då menar jag det verkligen 


Dag 3 - Tanken bakom mitt bloggnamn!

Ja tanken bakom mitt bloggnamn är för att ett av mina tur nummer är elva och då tåg jag på engelska men eleven är upptaget så då tänkte jag om jag lägger till ett l blir det som ellen om man tar bort ve. Ja jag har ju inte så långt namn! Där har ni förkaringen.

p.s kommer dag 4 idag med eftersom jag inte gjorde den igår d.s


Farmor!




Hej Hej! Är hos farmor nu och leker med datorn. Ikväll ska jag äta köttbullar , MUMS! 
Vi får höras sen. Puss

Chocklad!

Bild från igår!

Hello, Skolan gick bra och vi bakade ju chockladbollar. Dom blev jätte goda. Har inte så mycket mer och berätta.
Puss

Fredag, ja0

Hej. Idag är det fredag , jaO. Ska snart till skolan och första lektionen är engelska. Ska baka på franskan. Mums fillibabba om det nu stavas så! Nu ska jag gå ! 
Bye

RSS 2.0